Hebt u problemen in de persoonlijke sfeer?

Algemeen familierechtAls u problemen hebt in de persoonlijke sfeer, dan kunnen de emoties hoog oplopen. Problemen in de familiesfeer kunnen allerlei juridische problemen met zich meebrengen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • echtscheiding, beëindiging homohuwelijk, geregistreerd partnerschap of samenwoning
  • alimentatie, afwikkeling huwelijksvermogen, pensioen
  • ouderschapsplan, co-ouderschap en omgang, gezag, verhuizen
  • ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing
  • afstamming en adoptie

Oog voor emotie en resultaat

In familiezaken is het belangrijk om structuur aan te brengen, oplossingen te zoeken en daarbij de juiste (juridische) stappen te nemen. Juist wanneer emoties hoog opspelen is dat niet altijd even makkelijk. Een oplossing met de toekomst voor ogen staat voor ons voorop, evenals een heldere communicatie naar u toe. In eerste instantie wordt getracht om in onderling overleg met de andere partij of zijn/haar advocaat afspraken te maken. Bij het zoeken van een oplossing worden alle belangen, met name ook die van uw kinderen, in het oog gehouden. Donckhof heeft alle kennis in huis om in uw situatie tot de beste oplossing te komen en indien nodig een juridische procedure te volgen. Plus een breed netwerk van deskundigen dat, als dat tot een betere oplossing leidt, ingeschakeld kan worden.

Hebt u een juridisch probleem in de familiesfeer?

Donckhof Advocatuur & Mediation heeft veel ervaring op dit gebied. Heleen Scheer kan uw vragen beantwoorden en u juridisch bijstaan. Neem gerust contact op.